CEHIA – ROMÂNIA, FED CUP 1-1

Simona Halep, victorie categorică în fața Katerinei Siniakova!

România și Cehia se află la egalitate după prima zi a confruntării din primul tur al Grupei Mondiale. Simona Halep (3 WTA) a echilibrat situația după victoria reușită în fața Katerinei Siniakova (44 WTA), scor 6-4, 6-0, după doar o oră și 13 minute de joc. În primul meci, Mihaela Buzărnescu (29 WTA) a pierdut clar în fața Karolinei Pliskova (5 WTA), scor 1-6, 4-6.
Simona Halep a reușit să câștige cu emoții primul set. A avut serviciul la 5-2, dar Siniakova a câștigat două game-uri la rând. La 5-4, Halep a jucat mai bine și a închis setul. Simona a jucat mai bine decât Siniakova în acest set, a fost mai agresivă și a servit foarte precis.

Halep a controlat majoritatea punctelor în game-urile de serviciu, iar când a fost la retur a trimis mingea înapoi foarte bine. Mai mult, Simona Halep a avut o deplasare foarte bună pe teren.

Setul secund s-a desfășurat sub dominația totală a Simonei Halep, care a jucat mult mai agresiv decât în primul set, a comis foarte puține erori neforțate și a copleșit-o în totalitate pe Sinakova, impunându-se cu 6-0 după doar 24 minute.

Duminică, Simona Halep se va duela cu Karolina Pliskova, de la ora 14:00, în timp ce Mihaela Buzărnescu va juca împotriva Katerinei Siniakova.

gsp.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.