Stere Halep și Emil Boc, lideri de galerie la Ostrava! “Azi facem 2-0 și mâine la prânz e 3-0! Să plecăm pe lumină acasă!”

Simona Halep și compania sunt susținute din tribune de 300 de fani extrem de gălăgioși. Iar liderii de galerie de la Ostrava sunt nimeni alții decât Stere Halep, tatăl Simonei, și primarul Clujului, Emil Boc.
Edilul Clujului a venit echipat în Ostravar Arena cu o tobă uriașă. Boc este îmbrăcat în tricolor și a stat de vorbă cu FANATIK înainte de meci: “Am venit să câștigăm. Vă spun clar, astăzi vom avea 2-0 și mâine la prânz va fi 3-0. Plecăm pe lumină acasă (râde)”, a spus primarul Clujului.
Stere Halep și Emil Boc, lideri de galerie! “Miki” deschide balul
De cealaltă parte, Stere Halep a mers și el în sectorul rezervat fanilor români după ce, în cursul zilei de vineri, a asistat la ultimele antrenamente ale tricolorelor. Tatăl Simonei Halep este optimist înainte de această confruntare și merge și el pe victoria românilor: “De asta am venit, să câștigăm! Nu am venit să o susțin pe Simona, ci toată echipa”, a spus Stere.
Ostravar Arena nu va fi plin la ora primului meci, în tribune fiind aproximativ 3000 de suporteri cu o jumătate de oră înainte de startul confruntării. Mihaela Buzărnescu deschide balul împotriva Karolinei Pliskova, iar al doilea meci al zilei va fi cel dintre Simona Halep și Katarina Siniakova.

Simona Halep a efectuat un antrenament intens sâmbătă dimineața alături de Irina Begu. Locul 3 WTA a declarat că în acest an Fed Cup este un obiectiv foarte important pentru ea. România are șansa să se califice în semifinale pentru prima dată din 1973 încoace.

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu sunt jucătoarele alese de Florin Segărceanu pentru meciurile de simplu, în timp ce dublul Begu-Niculescu poate să decidă confruntarea la dublu dacă după primele patru meciuri scorul va fi 2-2.

fanatik.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.