◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

Simona Halep după victoria cu Julia Goerges de la Doha

Simona Halep a învins-o în două seturi pe Julia Goerges în sferturile de finală de la WTA DohaRomânca se va duela cu Elina Svitolina în semifinale, sportivă pe care a mai întâlnit-o de șase ori.

Halep s-a declarat mulțumită de jocul pe care l-a prestat în meciul cu sportiva din Germania. Mai interesant însă, Simona a fost surprinsă atunci când reporterul i-a transmis că o va înfrunta pe Elina Svitolina în semifinale, mai ales că meciul ucrainencei se jucase înainte de partida sa cu Julia Goerges. Românca a dezvăluit că va avea parte de o confruntare dificilă cu Svitolina, sportivă în fața căreia a pierdut de patru ori până acum.

Reacție surprinzătoare a Simonei Halep după victoria cu Julia Goerges

„Sunt foarte mulțumită. A fost un meci foarte complicat. Ea are un serviciu bun și trimite forehand-ul foarte puternic. Nu am cedat. Mă bucur mult că sunt la Doha și nu am vrut să plec. Mulțumesc românilor că au venit, întotdeauna e o atmosferă plăcută aici. Vreau să mulțumesc și celor din Doha, mă primiți foarte bine de fiecare dată. Nu știu cu cine joc în semifinale. Cu Svitolina? Oh, e o mare provocare, ca de fiecare dată, dar vreau să câștig. ” – a spus Simona Halep.

Halep, patru victorii consecutive

Simona Halep are în acest moment patru victorii consecutive, două la Fed Cup, în confruntarea România – Cehia, și alte două la turneul de la Doha.

Simona încearcă să câștige pentru a doua oară în carieră turneul de la Doha, prima dată impunându-se în 2014. De notat faptul că Simona și-a atins numărul de puncte reușit anul trecut, când se retrăgea înainte de semifinale din cauza unor probleme la genunchi.

Halep a întâlnit-o ultima dată pe Svitolina în finala de la Roma de anul trecut, pe care a pierdut-o în minimum de seturi.

fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *