◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Andy Murray donează toate premiile din acest sezon copiilor ucraineni afectaţi de război

Tenismenul britanic Andy Murray a anunţat că va dona toate premiile pe care le va obţine până la finalul sezonului copiilor ucraineni afectaţi de război, informează mirror.co.uk.
Fostul lider ATP este ambasador UNICEF Marea Britanie şi lucrează cu organizaţia de caritate pentru a sprijini copiii cu echipament medical şi materiale educaţionale, în urma invaziei Rusiei.
„Peste 7,5 milioane de copii sunt expuşi riscului de escaladare a conflictului din Ucraina, aşa că lucrez cu Unicef Marea Britanie pentru a ajuta la furnizarea de materiale medicale urgente şi truse de dezvoltare pentru copii. Educaţia vitală continuă, aşa că UNICEF acţionează pentru a permite accesul copiilor strămutaţi la educaţie şi pentru a sprijini reabilitarea şcolilor avariate şi înlocuirea echipamentelor şi mobilierului distrus. Voi dona câştigurile în bani din premii pentru restul anului. Copiii din Ucraina au nevoie de pace, acum”, a scris sportivul pe Twitter.
Nu este prima dată când Murray, acum pe locul 88, a aderat la o cauză nobilă. În ianuarie, el a dezvăluit că a refuzat o sumă cu şapte cifre pentru a juca un meci demonstrativ în Arabia Saudită, în semn de protest faţă de nerespectarea drepturilor omului în această ţară.
Potrivit The Independent, mesajul său a venit în aceeaşi zi în care forurile de conducere ale tenisului profesionist s-au reunit pentru a anunţa o donaţie de 700.000 de dolari (aproximativ 641.000 de euro) pentru a ajuta eforturile umanitare din Ucraina şi pentru a sprijini Federaţia de tenis din această ţară.
În primele două luni ale acestui an, Murray, 34 de ani, a câştigat din tenis 256.000 de dolari.
Următorul turneu la care va participa jucătorul britanic este cel Masters 1.000 de la Indian Wells.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *