default-logo

AUDIO Azi de Ziua Internationala a DORULUI: Campania ” MI-E DOR..” propusă de emisiunea “Cu…minte de weekend”

13 mai – Ziua Internațională a Dorului

“Când ți-e dor de cineva, să nu închizi ochii. Are să-ți fie și mai dor.” spunea Tudor Mușatescu, iar Ciprian Porumbescu scria la vremea lui: “Mă roade dorul de casă. Voi găsi eu drumul potrivit spre ea. Mă agăţ de un cocostârc, care se întoarce la primăvară, şi mă opresc drept în bătătura casei.”

Cod galben de DOR am decretat și noi la emisiunea „Cu…minte de weekend”  în perioada 28 martie – 11 mai 2020. La fiecare întâlnire, sâmbăta și duminica, ascultătorii au trimis prin sms, pe e-mail sau pe facebook gândurile și dorurile lor care au fost citite și împărtașite astfel, în direct, tuturor celor  aflați pe frecvențele Radio România Cultural în intervalul orar 10.00 – 12.00. 

În cadrul campaniei “MI-E DOR..” propusă de emisiunea “Cu…minte de weekend”, Mădălina Corina Diaconu a adunat în buchete de doruri rostite, gândurile oamenilor dragi, colaboratori, invitați de-a lungul timpului ai emisiunii sau chiar ascultători ai Radio România Cultural. Le mulțumim pe această cale și le dorim tuturor o revenire la normal cât mai ușoară. Rămâneți sănătoși, cu bine și cu…minte!

radioromaniacultural.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.