default-logo

Prietenii Revistei Natura ne pot susține pe Patreon!

În urma mai multor sugestii, recomandări și întrebări adresate de către dumneavoastră, am decis să diversificăm modalitățile prin care ne puteți sprijini activitatea. În consecință, am deschis un cont de Patreon: https://www.patreon.com/join/6576928/checkout?ru=undefined, pe care vă invităm, cu drag, să-l accesați.

Vă invităm, de asemenea, să accesați următorul link pentru informații privind și alte metode prin care ne puteți susține: https://www.natura.md/donatii

Ce este Patreon?

Patreon reprezintă o platformă americană online prin care puteți finanța lunar unul sau mai multe proiecte de interes, instituții media, scriitori, artiști etc., a căror produse/rezultate au o deosebită valoare sentimentală, intelectuală, culturală, educativă pentru dumneavoastră și doriți să contribuiți la realizarea și continuitatea acestora.

 
Despre Revista NATURA – cine suntem?

O echipă entuziastă și motivată, care contribuie neîntrerupt, de mai bine de 30 de ani, prin puterea cuvântului, și, îndeosebi, prin verbele „a informa” „a educa”, „a acționa”, „a apăra”, la producerea unor schimbări benefice societății.

O revistă lunară, independentă, editată la Chișinău, în 16 pagini color (format A3), cu un tiraj de aproximativ 5.000 de exemplare și zeci de mii de cititori, NATURA este singura publicație din Republica Moldova concentrată pe aspecte de educație ecologică, mediu și turism, acoperind, în același timp, și o gamă impresionantă de alte subiecte referitoare la ecologia sufletului, diasporă, cultură, istorie, învățământ, societate civilă, spiritualitate, tradiţie, patrimoniul natural şi cultural din întregul spaţiu românesc etc.
 
 
NATURA reprezintă vocea noastră comună. Prin intermediul revistei, am reușit să organizăm campanii de presă pentru:

ü  ecologizarea sistemului de instruire și educație, spre ecologizarea conștiinței umane; 

ü  salvarea fluviului Nistru de la construcția a șase hidrocentrale pe teritoriul Ucrainei – implementarea planului ar fi generat o catastrofă ecologică și umanitară atât în Republica Moldova, cât și în regiune; 

ü  crearea primului Parc Naţional „Orhei”; extinderea ariilor protejate și transformarea în rezervații naturale a valorilor din patrimoniul natural al Moldovei;

ü  salvarea bijuteriilor naturale „Saharna” și „Stânca Mare” – legiferarea lor ca valori ale patrimoniului național;

ü  promovarea patrimoniului natural și cultural, a locurilor pitorești cu potențial ecoturistic din întregul spaţiu românesc ș.a.

Din colegiul redacțional fac parte: Alecu Reniță (redactor-șef), Lilia Curchi (redactor-șef coordonator), Paraschiva Mămăligă (secretar), Petru Pascaru (designer), Ionel Căpiță, Dinu Rusu, Gheorghe Budeanu, Silvia Ursul, Aurelian Silvestru, Sorenela Reniță, Sânziana Pop (săptămânalul „Formula AS”), Eugen Statnic (Germania), Cristian Lascu (“National Geographic” România), Mihai Ogrinji („România Pitorească”), Grigore Tinică, profesor, doctor (Iași), Dan Hazaparu (FDDR), Elena Scobioală, Ioana Bobână.

 
Dacă doriți să cunoașteți mai multe detalii despre activitatea noastră, vă rugăm să accesați:
 
 Website – https://www.natura.md/; 

Facebook – https://www.facebook.com/Natura.md

Instagram – https://www.instagram.com/natura.md/?hl=ro

 
În scopul de a continua această promovare pentru un mediu sănătos, cetățeni informați și dezvoltare durabilă, pentru a cunoaşte o ţară atât de frumoasă ca România,  ne-am bucura enorm dacă aţi fi solidari cu noi şi ne-ați susține, devenind unul dintre patronii revistei NATURA.
 
Cum puteți deveni patron al revistei NATURA?

1.      Accesați link-ul: https://www.patreon.com/join/6576928/checkout?ru=undefined;

2.      Dacă nu aveți un cont de Patreon, puteți să vă înregistrați prin intermediul contului de Google (Sign up with Google), Facebook (Sign up with Facebook). De asemenea, puteți să vă creați un cont de Patreon;

3.      După ce ați intrat pe platformă, alegeți valuta de referință (EUR, USD, GBP etc.– dacă dețineți un cont în alte valute decât cele disponibile, conversia valutară se face automat), introduceți suma pe care doriți să o donați lunar, detaliile card-ului bancar și apăsați butonul “Pay with card”. Astfel, vi se va deduce automat suma respectivă pe data de 1 a fiecărei luni. Aveți posibilitatea să anulați subscripția oricând doriți.
*Patreon atenționează asupra faptului că în funcție de locația în care vă aflați, banca dumneavoastră ar putea percepe o taxă suplimentară pentru tranzacție. Verificați această informație cu banca emitentă a card-ului.   
 
Vă mulțumim frumos!
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.