◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Manipulare statistică pentru a justifica Legea carantinării

Informațiile explozive pe care vi le prezint în acest articol sunt o sinteză a informațiilor oficiale culese de pe site-urile Ministerului Sănătății și a Institutului de Sănătate Publică din România, deci sunt certe! Citiți și vă minunați:

Procentul.com: Ce nu ne spune Guvernul, care impune doar versiunea oficială a datelor, cifrelor și faptelor, e un secret bine păzit: procentul dintre cei pozitivi COVID-19 și cei testați, cea mai importantă cifră a pandemiei, la care nimeni nu se uită și despre care nimeni nu îndrăznește să vorbească.

/Mediile lunare de la începutul pandemiei au fost: Martie 11,74%, Aprilie 8.15%, Mai 3,05%, Iunie 3,09%, Iulie 4,06%

E mai mult decât evident că, raportat la numărul testelor efectuate, numărul celor infectați, ușor oscilant, a coborât puternic față de perioada de vârf a pandemiei, nefiind nicidecum la nivelul „recordului absolut” care ni se vinde. Spre comparație, procentul celor confirmați pozitiv COVID-19 în România a fost pe data de 11 iulie de 4,78%, aproape de trei ori mai mic față decât era în aceeași zi din luna aprilie (13,61%) și de 4 ori mai mic decât cel mai mare procent de infectări/teste înregistrat în țara noastră, de 18,89% (31 martie)..

Rămâne de neînțeles oscilația suspectă a numărului de teste efectuate în România, în condițiile în care puteau fi făcute la capacitate maximă în fiecare zi încă din luna aprilie, după cum e imposibil de explicat și motivul pentru care și presa și autoritățile tac.

Fiindcă nu veți găsi vreo analiză sau evoluție a acestor cifre, deși raportul dintre infectări și teste este singurul care poate da o indicație precisă a evoluției epidemiei…

Acesta e, de altfel, exact motivul pentru care țări din toată lumea l-au folosit pentru a monitoriza răspândirea virusului și l-au făcut public pentru a-și informa cetățenii că merg spre mai bine. Date despre Australia (0,3%), sau statele din SUA (Wisconsin 6,7%), spre exemplu, sunt disponibile nu doar pe site-urile oficiale ale autorităților, ci și în presă. (Sursa: Procentul.com)

Iată graficele…

Media lunii Iulie este 4,06%:

 

NOTA MEA: Oare pentru ignorarea acestor date, dublate de întreținerea panicii și blocarea economiei, Guvernul Orban și autoritățile medicale nu pot fi trași la răspundere? Iată ce fac autoritățile astăzi: măresc de 3, 4 sau 5 ori numărul de teste (față de primele luni ale Pademiei), pentru a obține cifre mari la numărul de infectați, nu îl compară cu cifrele prezentate în articol, care dovedesc că situația este de două sau trei ori mai bună decât în martie și aprilie (mă refer la raportul dintre numărul testelor și procentul de infectați descoperiți), și, pe fondul acestor cifre, prezentate cu omisiuni premeditate, vor să ne servească o lege de tip dictatorial a Carantinării, să ne limiteze în continuare drepturile și să păstreze economia închisă! Păi, cum e posibil așa ceva? Cine răspunde pentru asta?

Sursă: daniel-roxin.ro

certitudinea.ro

Un comentariu pentru “Manipulare statistică pentru a justifica Legea carantinării

  1. Ma bucur ca nu ati afirmat ca nu există COVID 19. Măcar atât. Eu tin cu acest guvern. Sa nu aud de psd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *