◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS. O nouă zeiță la Montreal! Liderul WTA câștigă EROIC cea mai frumoasă finală a anului: peste două ore și jumătate de luptă!

Simona Halep (26 ani, 1 WTA) s-a impus dramatic la Montreal și i-a luat al doilea trofeu în acest an lui Sloane Stephens (25 ani, 3 WTA), după 7-6(6), 3-6, 6-4 în finala Rogers Cup.

Două luni trecuseră de când Simona Halep și Sloane Stephens se întâlneau în finala de la Roland Garros. Un duel care s-a repetat la Montreal și care a avut aceeași câștigătoare, tot după trei seturi. Trofeul de data aceasta a venit într-un oraș în care Nadia a făcut istorie, iar Simona o continuă.

Primul set a fost mai întâi un sprint al Simonei Halep, care a dominat primele cinci game-uri cu loviturile sale lungi, cu unghiurile găsite și cu viziunea perfectă asupra jocului. A venit apoi cursa de recuperare a lui Sloane Stephens, care a pus presiune pe liderul mondial și a împins-o cât mai departe de linia de fund a terenului. Au fost schimburi lungi, soluții magice și tenis de calitate.

Românca a simțit pericolul, s-a frustrat la unele nereușite și așa a ajuns să coboare în teren Darren Cahil, când scorul era 4-3. „Arăți grozav! Nu te învinovăți la fiecare greșeală. Ai avantaj. Lasă, negativismul”, i-a transmis printre altele australianul. Lupta pe contre a continuat și în următoarele secvențe ale partidei, iar primul prag al dramatismului a fost atins atunci când liderul mondial a servit pentru închiderea setului, la 5-4, dar și-a cedat serviciul rapid și furios cu 15-40. Pe măsură ce deznodâmântul își anunța apropierea, intensitatea jocului urca din ce în ce mai mult, ajungând la un nivel care împiedica o respirație normală.
Avea să o facă două game-uri mai târziu cu 7-6 (6), 3-6, 6-4, după un maraton de 2 ore și 42 de minute. Totul s-a încheiat cu liderul mondial în genunchi, dar cu zâmbetul pe buze. E din nou regină la Montreal.

gps.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *