◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Kim Clijters revine pentru a doua oara in WTA! Cand revine pe teren belgianca

Veste de ultimă oră în WTA: Kim Clijsters se întoarce pentru a doua oara in teren, la vârstă de 36 de ani. Kim este în prezent mama a trei copii. 

Jucătoarea din Belgia a declarat ca ii lipsește sentimentul de a juca tenis profesionist și a publicat pe Twitter un clip în care își motivează revenirea, spunând ca vrea fie deopotriva o mama iubitoare pentru copiii ei și o tenismena profesionista.

Kim Clijsters are în palmares 4 titluri de mare șlem și s-a retras pentru prima oara din tenis în 2007. In 2008, Kim a născut o fiica pe nume Jada, după care a revenit în circuit si a câștigat de doua ori US Open. 

 

In 2013 si 2016, Kim Clijsters i-a născut pe Jack, respectiv Blake.

Conform unei declarații recente, Kim Clijsters este, alături de Simona Halep, jucătoarea preferata a Biancai Andreescu, campioana en-titre de la US Open. 

sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *