default-logo

În data de 26 septembrie 2019, în Sala de concerte a Radiodifuziunii Române, evenimentul:

„Ziaristul român – promotor al Marii Uniri.  Sărbătorirea a 100 de ani de jurnalism profesionist în România (1919-2019)”

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România organizează, în parteneriat cu Radio România, celebrarea unui veac de existență a organizației, ca pe o sărbătoare a jurnalismului profesionist din România întregită.

În Sala de concerte a Radiodifuziunii Române, în data de 26 septembrie 2019, de la ora 16,00, va avea loc evenimentul amintit, susținut și de Guvernul României. Sunt invitate oficialități ale statului român. De asemenea reprezentanți ai celor două biserici care au contribuit la făurirea României Mari, reprezentanți ai Ambasadelor acreditate la București, instituții partenere și sponsori tradiționali ai UZPR, membrii ai altor Uniuni de creație din România, reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale.

Vor fi prezenți jurnaliști membri ai UZPR din București, din filialele din țară și din diaspora, precum și din zonele limitrofe țării. Sunt invitați conducători de Trusturi de presă, importante redacții din presa online, presa scrisă, radio și televiziune.

Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt așteptați la Sediul central din București, pentru a intra în posesia Invitației, cu locul și sectorul repartizat în Sală. Pentru cei din țară, aceste probleme se rezolvă la nivelul Filialelor. Locurile sunt limitate – 900.

În cadrul manifestării se va vorbi despre parcursul jurnalismului în ultimul veac și rolul organizației profesionale. Participanții se vor putea bucura și de un moment artistic,  muzical.

Accesul în Sala de concerte se va face de la ora 15,15, iar ușile se vor închide la ora 15,50.

                      Departamentul de comunicare al UZPR

 

 

 

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Posted On 19 oct. 2019
, By

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.