• CSM București – Krim Ljubljana va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

Krim Ljubljana (14 noiembrie), Rostov Don (19 noiembrie) și Bietigheim (22 noiembrie). Acesta e programul CSM București în 2020.

„Mai avem trei meciuri foarte importante. La CSM e mereu același obiectiv: să câștigăm fiecare dispută și să fim acolo, pe primul loc”, spune antrenorul Adi Vasile. „După o perioadă obositoare, cu deplasări, drumuri, avioane, acum e bine că nu va mai trebui să plecăm din București. Ne pregătim în liniște pentru fiecare meci în parte”, spune tehnicianul bucureștean.

„O echipă profesionistă!”

Fetele de la CSM București nu au primit încă niciun leu din salariile pe sezonul actual. „Nu știu ce să vă spun. Deși neplătite, fetele acestea au demonstrat că sunt cu adevărat profesioniste, că au caracter. Felul cum se pregătesc și rezultatele o demonstrează. Au lăsat deoparte frustrările, nemulțumirile, acestea se mai văd doar la antrenamente, acolo, între noi. Sper să se rezolve aceste probleme, în curând” e dorința lui Adi Vasile.

CSM a câștigat săptămâna trecută la Ljubljana, iar acum Krim întoarce vizita. „Nu a fost un meci foarte bun, dar o echipă mare câștigă și atunci când joacă mai slab. Nu poți să joci fiecare meci la nivel maxim. Sper să rămânem pe același nivel și să câștigăm și sâmbătă”, a încheiat Adi Vasile. Krim a ajuns de joi seara în România, iar vineri a susținut două antrenamente în Sala Polivalentă.

Clasament Grupa A

 

Etapa a 8-a, sâmbătă: CSM București-Krim (17:00). Duminică: Bietigheim-FTC Budapesta (15:00), Esbjerg-Rostov (15:00). Vipers-Metz a fost amânat. 
* primele două clasate se califică în „sferturi”. Locurile 3-6 vor juca în „optimi”.

gsp.ro