◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Simona Halep – performanță remarcabilă în cariera sa, după victoria contra lui Bouchard de la Dubai

Simona Halep nu i-a dat nicio șansă lui Eugenie Bouchard, în turul al 2-lea de la Dubai, turneu Premier 5, câștigând cu 7-6, 6-4, după 102 minute. Românca obține a 200-a victorie din cariera sa, în circuitul WTA.

Primul set a fost unul echilibrat, în care cele două jucătoare au făcut fiecare câte un break, ajungându-se la scorul de 6-6. În tie-break, Halep a condus ostilitățile și s-a impus cu 7-4.

În runda a 2-a, Simona (nr. 2 WTA) a preluat de la început inițiativa, reușind chiar la debut un break. Apoi, niciuna dintre tenismene nu și-a mai pierdut serviciul, iar românca a învins cu 6-4, după o partida care a durat o oră și 42 de minute, conform site-ului oficial al WTA.

Prin succesul repurtat în fața lui Eugenie Bouchard (Canada, nr. 79 WTA), Halep se califică în optimile turneului de la Dubai, acumulând 105 puncte și un premiu financiar în valoare de 29.695 de dolari.

Cu această victorie, Simona punctează și în clasamentul Live WTA Race, pentru Turneul Campioanelor 2019, care se va desfășura la Shenzen (China), între 21 și 28 octombrie, urcând pe locul 9, cu 651 de puncte. În acest top, conduce în acest moment Naomi Osaka (Japonia) cu 2186 de puncte.

În turul al 3-lea de la Dubai, românca o va întâlni pe Lesia Tsurenko (Ucraina, nr. 23 WTA) care a învins-o în R32 pe Lin Zhu (China, nr. 107 WTA), cu 6-4, 6-7, 6-3, după 2 ore și 30 de minute. Rezultatul întâlnirilor directe dintre Halep și Tsurenko este de 5-0 în favoarea Simonei.

George Titus Albulescu / UZPR  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *