ASTĂZI, 28 februarie 2019

Posted On 28 feb. 2019
By :
Tag: ,

 „Balul Ziariștilor”

După aproape 70 de ani, se reia un tradițional eveniment al gazetarilor. La Restaurantul bucureștean de la Casa Centrală a Armatei, și-au dat întâlnire ziariști, doamne și domni din București, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Brașov, Craiova sau sosiți de la Bruxelles sau din Turcia pentru a petrece împreună o seară, o noapte frumoasă. O reîntâlnire după mulți ani, prilej de socializare, schimburi de noi adrese, telefoane, inițierea unor proiecte comune și mai ales o distracție pe cinste.

Organizatorii, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, au pregătit  toate cele necesare – un  meniu asortat cu licori binecuvântate, un Tort de Mărțișor, Tombolă atractivă, o provocare pentru donații de caritate, un Dans special de Mărțișor, o paradă a modei,  muzică pentru toate gusturile și mai ales cântecele care vor captiva asistența – ˝Imnul Ziaristului˝ și ˝Minunată-i Prietenia˝.

Cu siguranță că va reprezenta startul pentru alte asemenea manifestări în Capitală și în toate celelalte, peste 30 de Filiale din toată țara!

UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.