◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Simona Halep a învins-o pe Barbora Strycova și e în turul 3 la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells, după un meci spectaculos cu Barbora Strycova, 6-2, 6-4.

Primul set a fost la discreția campioanei noastre, care a jucat fantastic și a arătat un tenis total. „Simo” a obținut și 3 break-uri și a profitat de cele 17 greșeli neforțate ale cehoaicei, încheind setul cu 6-2, după 39 de minute.

Strycova a fost un „car de nervi” pe toată durata meciului și chiar din debutul partidei. Cehoaica a țipat și a vociferat de mai multe ori. În setul secund, Strycova a încercat să echilibreze disputa, apelând chiar și la un „on court coaching”, însă fără niciun rezultat pozitiv pentru ea. Halep a câștigat și actul secund cu 6-4, după ce a etalat mai multe lovituri specialitatea casei, iar diferența de valoare s-a văzut.

Românca s-a calificat în turul 3, acolo unde o va întâlni pe Katerina Kozlova, care a trecut de Aliaksandra Sasnovich, scor 6-4, 2-6, 6-0.

Halep și Kozlova nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA.

Pentru calificarea în turul 3. Halep va primi 48.775 de dolari şi 65 de puncte WTA.

Simona se află la a noua participare la turneul american, pe care l-a câștigat în 2015, într-o finală cu Jelena Jankovic și a mai jucat două semifinale, în 2014 și 2018.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *