• Simona Halep și Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) se vor întâlni în sferturile de la Australian Open, într-un meci care va avea loc pe 16 februarie, organizatorii urmând să anunțe luni ora de start

Grație acestui succes, Simona Halep a ajuns la o cifră incredibilă! Victoria cu Iga Swiatek a fost victoria 100 la un turneu de Grad Slam obținută de jucătoarea noastră.

38 de înfrângeri are Halep la turneele de Grand Slam

Simona Halep, 100 de victorii în meciurile de Grand Slam

Cele mai multe victorii ale Simonei sunt la Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în 2018. Pe zgura din Paris, Simona a triumfat de 31 de ori și a pierdut de 10 ori.

La Australian Open, Halep are 28 de victorii, cu cel de azi, și poate ajunge la 31, dacă va câștiga turneul de la Melbourne. La Wimbledon, unde a triumfat în 2019, jucătorea noastră are 24 de victorii și doar 8 înfrângeri, în timp ce la US Open are cele mai puține succese, 17, și 10 meciuri pierdute.

Dintre jucătoarele aflate în activitate, doar Serena Williams, Venus Williams, Victoria Azarenka, Svetlana Kuzentsova, Kim Clijsters, Petra Kvitova și Angelique Kerber mai au peste 100 de victorii la turneele de Grand Slam.

gsp.ro