default-logo

YouTube a blocat la nivel global toatele canalele media ruseşti finanţate de stat

YouTube a anunţat că blochează la nivel mondial canalele media ruseşti finanţate de stat, relatează CNN. „Regulile comunităţii noastre interzic conţinutul care neagă, minimizează sau trivializează evenimentele violente bine documentate, aşadar eliminăm conţinutul despre invazia Rusiei în Ucraina, care încalcă această politică. În conformitate cu aceasta, începând de acum, blocăm şi canalele YouTube asociate cu mass-media rusă finanţată de stat, la nivel global”, arată un comunicat publicat de YouTube.
Compania de tehnologie a precizat, pe Twitter că a început să blocheze canalele YouTube RT şi Sputnik din Europa. De asemenea, YouTube a luat deja alte măsuri de la invazia Rusiei.
„Am întrerupt monetizarea şi am limitat semnificativ recomandările pentru canalele media finanţate de stat din Rusia. Ambele acţiuni sunt globale şi nedefinite. Echipa noastră de încredere şi siguranţă a lucrat pentru a elimina rapid conţinutul care încalcă drepturile. Am eliminat sute de canale şi mii de videoclipuri pentru încălcarea regulamentului comunităţii, inclusiv politicile noastre privind practicile înşelătoare şi dezinformarea”, se mai arată în comunicatul citat.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*