◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Handbal feminin: METZ – CSM BUCUREȘTI 23-22 (TUR 31-26)

CSM București a pierdut returul „sferturilor” Ligii Campionilor cu Metz, scor 22-23, și a ratat calificarea în Final Four-ul de la Budapesta.

Când a pierdut la București, la 5 goluri diferență, șansele la calificare au rămas pur teoretice. Nici în Franța, campioana României nu a arătat ca o echipă de Final 4.

Pentru prima dată de când participă în Liga Campionilor, CSM București ratează calificarea în Final 4! Asta în ciuda faptului că, la începutul sezonului, campioana României era cotată cu șansa a doua la cucerirea trofeului, după Gyor!

Transferurile de „nume” făcute în vara trecută nu au fost de ajuns însă pentru a forma o echipă cu adevărat puternică la București. Campioana României a avut alți doi antrenori la echipă, niciunul dintre ei nereușind să se impună într-un vestiar plin de vedete.

GREȘELI PESTE GREȘELI, DAR ȘI GHINIOANE

CSM București a tratat superficial multe meciuri, în timpul sezonului, chiar și atunci când le avea în echipă pe Cristina Neagu, Amanda Kurtovic. Așa s-a ajuns să se piardă 9 meciuri într-un sezon, în toate competițiile, maximum până acum. Sigur că dacă bucureștencele le-ar fi avut în echipă pe Neagu, Kurtovic, Cvijici, poate altfel ar fi stat lucrurile în fața lui Metz. Problema nu e însă asta, ci faptul că „tigroaicele” au dat cu piciorul unor meciuri lejere, gen Krim Ljubljana, Thuringer, și au ajuns astfel să joace cu una dintre cele mai în formă echipe, Metz.

NEPUTINȚĂ TOTALĂ

CSM București a pierdut acum o săptămână la București cu 31-26. În aceste condiții, îi era practic imposibil să întoarcă acest rezultat, în fața unei echipe care are în lot 7 campioane mondiale. Debutul returului din Franța a dat ceva speranțe celor mai optimiști dintre suporterii „tigroaicelor”, atunci când CSM a condus cu 3-1, 6-4 și a avut ocazia chiar să se ducă la o diferență de trei goluri. Cu trecerea timpului însă, Metz a dat senzația că este în deplin control, apărarea franceză punând mari probleme bucureștencelor.

Nici cele mai importante echipe ale CSM-ului, Radicevici, Lekici, Omoregie, nu au putut să trezească la viață o echipă împăcată cu gândul necalificării. Și deși Metz a fost doar umbra echipei de la București, CSM nu a putut să-și treacă în cont nicio victorie de palmares.

Un sezon dezastruos încheiat pentru campioana României, care va privi pentru prima dată de la televizor încleștarea de la Budapesta, din Final 4. Rămân speranțele pentru la anul, dar dacă se vor face aceleași greșeli de management ca până acum, nu doar bugetul și salariile vedetelor vor conta!

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *