◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

A XVI-a ediție a Nopții Muzeelor (14 noiembrie 2020)

Sâmbătă, 14 noiembrie 2020 va avea loc cea de-a XVI-a ediție a Nopții Muzeelor, una dintre cele mai ample manifestări culturale, care activează anual peste un milion de vizitatori, atât în muzee cât și în spații alternative. Tradiționala desfășurare în luna mai nu s-a putut materializa în acest an, dar Noaptea Muzeelor se reinventează în prin noi activități  muzeale, instalații de artă, producții video dedicate, proiecte culturale organizate în muzee sau spații alternative, cât și în mediul virtual. Organizatori: Rețeaua Națională a Muzeelor din România, Noaptea Muzeelor.

Printre partenerii media: Radio România Cultural, Agenția de presă RADOR.

Din program:

Noaptea Muzeelor anunță câștigătorii apelului de proiecte „Animații, Puzzle, Investigații… Vino și te joacă cu colecțiile la muzeu!”, dedicat tinerilor creatori digitali din școlile și liceele din țară. Lansat în premieră în acest an de Rețeaua Națională a Muzeelor din România, sub marca Noaptea Muzeelor, concursul național de creații pentru echipele de elevi a avut nu mai puțin de 32 de înscrieri de propuneri originale, care pun în valoare patrimoniul local muzeal și îl reinterpretează inovativ sub formă de producții digitale. Toate cele 8 proiecte vor fi susținute atât financiar de către Rețeaua Națională a Muzeelor, precum și cu medierea accesului la colecțiile și la resursele muzeelor partenere. Proiectele realizate vor fi prezentate în preajma datei de 14 noiembrie în mediul virtual, exclusiv pe canalele de promovare, comunicare, informare sau prezentare online.

În contextul pandemiei, „Noaptea Designerilor” se va desfășura online. Are loc un tur virtual al expoziției, live-uri cu designerii și prezentări de modă. „Noaptea Muzeelor / Noaptea Designerilor” – designeri de top din toată țara se reunesc pentru o singură noapte într-o expoziție de fashion remarcabilă la Impact Hub Universitate. Pentru prima dată parteneri ai acestui eveniment, Asociația Anonymo Muza și Madame Sophie organizează o expoziție cu vânzare a celor mai importanți designeri români. Exponatele vedetă vor fi hainele și bijuteriile create în serie mică și unicat. De asemenea poate fi admirată expoziția foto Prin Bucureștiul meu iubit, semnată Dana Ștefănescu, o expoziție atipică, fotografiile fiind realizate în exclusivitate cu telefonul mobil.

 

leviathan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *