default-logo

Cotizația pentru anul 2022 este 200 de lei și se achită în contul
RO69RNCB0072049700590001 (Cont la Banca Comercială Română).
Revista UZP este gratuită pentru toți membrii cotizanți.

Programul de lucru
la sediul central al UZPR

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România își continuă activitatea la sediul central al Uniunii, din strada G-ral Gheorghe Magheru, în condițiile de restricții impuse de situația pandemică. Programul acoperă activitățile curente ale organizației. S-a stabilit, de comun acord, ca cei doi vicepreședinți să fie prezenți zilnic, alternativ, la sediul Uniunii, asigurând continuitatea de prezență a conducerii interimare, cu excepția zilei de vineri a săptămânii.
Secretarul general va fi prezent într-una din zilele săptămânii, după caz, pentru a analiza și rezolva, cu sprijinul d-nei contabil, problemele de ordin financiar sau administrativ, curente sau recent apărute. Celelalte atribuții ale secretarului general vor fi coordonate prin intermediul întâlnirilor online sau offline.

Vă încurajăm în continuare să achitați cotizațiile în contul bancar afișat pe site-ul UZPR, la secțiunea Contact. Pentru depunerea de documente folosiți serviciile de curierat rapid și confirmați expedierea la unul dintre numerele afișate mai jos.

Pentru a sosi la sediul central, puteți face programări  – DOAR PENTRU URGENȚE (ridicare de documente) –,  prin telefon, în intervalul orar 10.00-14.00, de luni până vineri:
021.317.92.25
0746.137.911
0746.137.914

Înțelegem cu toții situația dificilă prin care trece întreaga țară, de aceea vă solicităm respectuos păstrarea strictă a DISTANȚEI FIZICE, întâlnirile la sediu (dacă este cazul) făcându-se obligatoriu CU MASCĂ!

 Departamentul de Comunicare al UZPR

Despre autor

Lasă un răspuns

*