default-logo

Eveniment gratuit pentru jurnaliști, găzduit de BBC Newsbeat

BBC Newsbeat și Asian Network News s-au asociat cu Academia BBC pentru a găzdui un eveniment gratuit pentru cei interesați să intre în lumea jurnalismului.
Jurnaliștii pot aplica pentru bilete pentru a participa la evenimentul „Interesed in the #newsbab?” de la Hockley Social Club de pe site-ul BBC Shows and Tours. Sesiunea rămâne deschisă acum până pe 15 noiembrie, data evenimentului.
După-amiaza va include cursuri de master în știri, producție radio și povestiri. Va exista o sesiune de întrebări și răspunsuri despre carieră cu nume de top BBC, iar evenimentul se va încheia cu oportunitatea de a relaționa cu profesioniști din industrie de la BBC. Participanții vor auzi de la editorul adjunct al BBC Newsbeat, Ben Mundy, și de la jurnaliștii BBC Newsbeat și Asian Network, Ankur Desai, Calum Lesley și Sam Harris, despre călătoriile lor jurnalistice, relatează iambirmingham.co.uk.
Relocarea la Birmingham a principalelor programe de știri a fost anunțată anul trecut, ca parte a planurilor BBC Across The UK de a consolida angajamentul radiodifuzorului de a reflecta, reprezenta și servi mai bine toate părțile țării. Departamentul este format din 50 de angajați care lucrează din cest oraș.
Vorbind despre eveniment, Danielle Dwyer, editor al BBC Newsbeat și BBC Asian Network News, a declarat: „A face cunoștință cu atât de multe talente noi în Midlands este unul dintre cele mai interesante lucruri gate de mutarea noastră la Birmingham, așa că așteptăm cu nerăbdare. evenimentul”.
Newsbeat este programul de știri emblematic de pe BBC Radio 1 și BBC Radio 1Xtra și oferă știri pentru publicul țintă al rețelei, format din segmentul de vârstă 15-24 de ani. (redacția UZPR)
Foto: Wikipedia

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*