◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Simona Halep, eliminată de la Miami. Prima reacție a Karolinei Pliskova după calificarea în finală

 Simona Halep – Karolina Pliskova 5-7, 1-6. Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe primul loc WTA, după ce a fost eliminată în semifinale la Miami, de cehoaica Karolina Pliskova, în minimum de seturi, scor 5-7, 1-6, și o va înfrunta în finală pe australianca Ashleigh Barty.

Pliskova a declarat la finalul partidei ca meciul a fost unul dificil și din pricina condițiilor meteo, dar victoria o ajută să-și îmbunătățească palmaresul în fața Simonei, care și după acest rezultat este net favorabil româncei: 7-3.

„Nu a fost simplu, pentru că am avut atât de mult de aşteptat din cauza vremii. Dar, aşa este la Miami, condiţiile se pot schimba foarte uşor şi cred că amândouă eram pregătite şi pentru o astfel de situaţie.

A fost greu de dimineaţă, dar am stat jumătate de zi la hotel – ceea ce a fost bine. După prima întrerupere am început să mă descurc mai bine. Am luptat mai mult, am jucat mai agresiv şi a dat roade […] Îmi îmbunătăţesc recordul direct împotriva Simonei, care încă nu este prea bun. Este o jucătoare foarte bună şi toate meciurile cu ea sunt grele.

În setul doi aveam 5-0 și voiam să închid meciul. Eram într-o formă bună. Doream să termin, pentru că se putea întâmpla orice. Cred că în setul doi am jucat foarte bine. Cred că ea putea juca mai bine, dar poate era frustrată după ce s-a întâmplat în primul set, care nu a fost bun pentru ea, a declarat Karolina Pliskova.

 Momentele cheie ale partidei

Două momente-cheie s-au petrecut în timpul meciului. În primul set, la 3-3, partida a fost întreruptă din cauza ploii și a fost reluată după aproape o oră. Din acel moment, Simona parcă a fost o cu totul altă jucătoare, pierzând două game-uri și cerând un on-court coaching, ceea ce a reprezentat al doilea moment cheie.

După prezenta lui Daniel Dobre pe teren, Simona a făcut greșeală după greșeală, iar Pliskova a câștigat 9 game-uri până la o nouă întrerupere a meciului tot din cauza ploii. La revenirea de la vestiare, scorul era 5-7, 0-5, iar Simona a reușit să mai câștige doar un singur game.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *