◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Revista UZP nr. 13. Presa profesionistă, la 100 de ani

Uniunea Ziariștilor din România își celebrează Centenarul cu un număr de colecție al Revistei UZP, vectorul de imagine principal al organizației, publicație care și-a câștigat un binemeritat loc în perimetrul media prin conținutul dedicat în exclusivitate breslei jurnaliștilor.

Sumarul dens include reportaje de la manifestările prin care UZPR a marcat împlinirea unui secol de existență a celei mai importante organizații a presei profesioniste din România, Uniune de creație și utilitate publică recunoscută ca atare prin legislația din România. Editorialul semnat de președintele UZPR, Doru Dinu Glăvan, punctează reperele esențiale ale legăturii jurnalismului contemporan deopotrivă cu rădăcinile sale ilustre și cu următorul secol, în care UZPR a intrat în luna ianuarie a acestui an.

Sunt prezente în conținutul publicației mesajele de felicitare, interne și internaționale, cu ocazia Centenarului UZPR, materiale de la dezvelirea plăcii memoriale, de la reuniunea de la Casa Capșa, de la Balul Ziariștilor. Nu lipsesc textele de sinteză care amintesc de frământatul an 1989, de publicații de altădată și din prezent, de seniori ai presei. Mass-media din țară și din Diaspora au o prezență consistentă în paginile Revistei UZP, ca și materialele de fond sau opiniile unor jurnaliști prestigioși ai presei din România.

Revista UZP nr. 13 se încheie cu o perspectivă internațională a domeniului, cu accent, de data aceasta, pe gradul foarte înalt de periculozitate al acestei profesii de excepție, punctând biografiile unora dintre eroii contemporani ai jurnalismului din lume.

Ca întotdeauna, publicația se prezintă în condiții grafice deosebite.

Departamentul Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *