◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Simona Halep, lăudată de o mare campioană! Previziuni pentru Australian Open: „Poate fi în vârf, poate fi periculoasă”

Simona Halep (locul 4 WTA) este cotată cu șanse bune să câștige în premieră Australian Open, primul turneu de Mare Șlem din sezonul 2020. Românca este lăudată de către belgianca Justine Henin, fostă campioană la Melbourne. 

Australian Open se va disputa pe suprafață rapidă, la Melbourne, în perioada 20 ianuarie – 2 februarie.

Japoneza Naomi Osaka este campioana en titre. În 2019, Simona Halep a ajuns până în faza optimilor de finală, unde a fost eliminată de către americanca Serena Williams.

Cu siguranță a dovedit că poate fi în vârf, că poate fi periculoasă. Sunt o mare fană a Simonei, a felului în care joacă. Este isteață și poate avea un joc foarte fizic. A avut parte de câteva probleme fizice acum un an și acestea cu siguranță nu au ajutat. Nu a fost ușor pentru ea după ce a câștigat Roland Garros, însă apoi ne-a surprins cu o revenire la același nivel la Wimbledon. Acum va trebui să fim atenți la ea cu certitudine, iar eu sunt fericită că e așa.

Pericolul este că uneori devine un pic prea pasivă pe suprafețele care sunt mai rapide. Până și terenurile de hard cred că sunt mai lente decât în trecut, deci are timp să-și organizeze jocul și să preia controlul punctelor. Pe zgură știe cum să alunece, știe cum să joace și își poate schimba ritmul mult, ceea ce o ajută. Cred însă că nici terenurile de hard nu sunt o problemă pentru ea„, a spus Justine Henin (37 de ani) pentru Eurosport.

Simona Halep (28 de ani) nu a câștigat niciodată Australian Open, dar a ajuns în finală în 2018. Constănțeanca are două titluri de Mare Șlem în palmares: Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

La casele de pariuri, Halep este a patra favorită la câștigarea turneului de la Melbourne, după Serena Williams, Naomi Osaka și Ashleigh Barty.

realitateasportiva.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *