default-logo

Vremea în luna martie. ANM anunță temperaturi neobișnuite până pe 16 martie

Administrația Națională de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru perioada 17 februarie – 16 martie 2020, meteorologii anunțând temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei.

Potrivit meteorologilor ANM, temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul periodei în fiecare dintre cele patru săptămâni, pentru care a fost realizată prognoza meteo, în timp ce cantitatea de precipitații va fi deficitară.

Cum va fi vremea în săptămâna 17- 24 februarie 2020

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție vor face regiunile din sud-vestul țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Cum va fi vremea în săptămâna 24 februarie – 02 martie 2020

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele estice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general deficitare în regiunile sudice și sud-estice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

Cum va fi vremea în săptămâna 02 – 09 martie 2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cum va fi vremea în săptămâna 9 – 16 martie 2020

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice aceste perioade, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea vestică a teritoriului și apropiat de cele normal pentru acest interval în rest.

stirileprotv.ro

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.