◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale! Totul pentru a-i ajuta pe bolnavii de Covid-19

Cristiano Ronaldo (35 de ani), aflat în carantină la el acasă în Madeira (Portugalia), a decis să nu stea cu mâinile în sân și să dea și el o mână de ajutor în tot acest haos creat de pandemia de coronavirus.

Starul celor de la Juventus a luat hotărârea de a transforma lanțul său de hoteluri din Portugalia în spitale menite a-i ajuta pe toți cei care s-au infectat cu virusul Covid-19.

Mai mult, ”CR7” a decis ca toate aceste tratamente să fie gratuite! Ronaldo va suporta absolut toate cheltuielile, inclusiv salariile medicilor și al asistentelor medicale.

„Vă vorbesc nu ca un fotbalist, ci ca un fiu, tată şi om!” Mesajul emoţionant al lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo se află în prezent în oraşul natal, Funchal, din Madeira, după ce a venit pentru a avea grijă de mama sa, Dolores Aveiro, care a suferit un accident vascular.

Portughezul de la Juventus, echipă aflată în carantină, a scăpat de epidemia cu coronavirus, după ce testul a ieşit negativ.  CR7 împărţise vestiarul cu Daniele Rugani la ultimul meci, Juventus – Inter 2-0.  

„Lumea traversează un moment extrem de dificil care cere multă atenţie şi grijă din partea noastră. Vă vorbesc nu în calitate de jucător de fotbal, ci un fiu, părinte şi om preocupat de ceea ce afectează întreaga lume.

Este important să respectăm sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi ale instituţiilor care decid cum să ieşim din această situaţie.

Viaţa umană trebuie să primeze în faţa altor interese.

Vreau să aflaţi că sunt alături de toţi cei care au pierdut pe cineva drag şi sunt alături de cei care luptă împotriva epidemiei precum coechipierul meu, Daniele Rugani. Mulţumesc tuturor doctorilor extraordinari care îşi riscă viaţa pentru a o salva pe a altora,” a fost mesajul postat starul portughez.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *