default-logo

În atenţia celor care doresc să-şi completeze colecţia cu revistele UZP

Posted On 15 apr. 2018
By :

Întrucât revistele Uniunii din anii 2017 şi respectiv 2018 se obţin prin abonamentele anuale, făcute de membrii noştri – motiv de a aduce sincere mulţumiri, este cazul să informăm despre existenţa unui număr considerabil de reviste din primul an al apariţiei 2016. Fostul secretar general, editorul şi realizatorul primelor numere ne-a lăsat „moştenire ” peste 1800 reviste, din cele 4 numere anuale (desigur, din cauza unei slabe preocupări de distribuire, asta e!). Este motivul pentru care propunem procurarea acestora, la jumătate de preţ, fie pentru completarea unei posibile colecţii, sau pentru a lectura materiale care privesc preocupările breslei, în diferite etape. Încercăm o recuperare a investiţiei făcute pentru a demara o publicaţie periodică proprie breslei, importantă în peisajul publicistic.

Vă aşteptăm la sediu în Bucureşti. De asemenea, putem fi solicitaţi să onorăm aceste reviste din 2016 (din câte mai sunt) de către filialele din întreaga ţară.

Pentru membri UZPR din Bucureşti!

Cei care şi-au făcut abonamentul pe anul 2018 şi nu au intrat în posesia primului număr al anului, sunt rugaţi să treacă pe la sediul central (Bd. Gh. Magheru nr.28-30) în vederea ridicării acestuia. Dacă sunt membri care au omis să se aboneze sunt rugaţi, solicitaţi să facă acest lucru, în perioada următoare.

Pentru membri UZPR din ţară!

Abonaţii din filialele teritoriale, care nu au intrat încă în posesia numărului 1 (9) din 2018, sunt rugaţi să transmită telefonic, sau prin mail (secretariat@uzp.org.ro) modul în care doresc să primească revista/revistele.

Biroul de Presă al UZPR

Despre autor

Lasă un răspuns

*