default-logo

Două studente  din cadrul  Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” –Facultatea de Jandarmi   se află în stagiul de practică la Jandarmeria Mehedinți

        În perioada 12 iulie-08 august a.c., cele două studente au fost repartizate pentru efectuarea stagiului  de practică prevăzut în programa de învăţământ, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi.

         Pentru aplicarea adecvată și valorificarea cunoștințelor și competențelor dobândite, viitoarele jandarmerițe sunt repartizate  să desfășoare activități specifice în structurile de ordine și siguranță publică, fiind coordonate  de jandarmi cu experiență,  care au calitatea de tutori profesionali. 

         Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diverse misiuni de ordine publică.  Activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice asimilate, formarea și dezvoltarea deprinderilor practice. 

         La finalul stagiului, studentele vor fi evaluate pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor transmise instituției de învăţământ

 

 

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI

 Compartimentul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*