default-logo

Începe concursul Dracula Bike pe Transfăgărășan

La acest sfârșit de săptămână, mai precis sâmbătă, 17 august 2019, Serviciul Public Județean Salvamont Argeș organizează, în cadrul manifestărilor sub genericul « Sărbătorile Argeșului și Muscelului », concursul de ciclism montan «Dracula Bike».
Conform organizatorilor „Startul se va da din punctul Călugarița. Acesta se află la 3 km distanță de barajul Vidraru, pe firul către Cumpana (drumul neasfaltat). De aici se vor parcurge 9 km pâna la baza urcarii în Curmatura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurenții vor veni înapoi, spre sosire, urmând același parcurs. Distanța totala: 18 km. Altitudine totala cumulată: 390 metri. Nivel mediu”.
Înscrierea se va face pe baza unei fișe prin care concurentul se angajează sa participe pe proprie răspundere. Înscrierile se pot face la tel 0248/224488 sau e-mail salvamontarges@yahoo.com ori la start, in ziua concursului, pana la ora 11:30.
Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul, va primi un tricou de ciclism, inscriptionat cu logo-ul Dracula Bike. Portul castii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori părinții vor fi prezenți la start pentru a semna cererea de participare la concurs.
Concursul se adresează familiilor, copiilor,amatorilor de sport in natura.
Nu se va percepe taxa de participare. Startul se va da la ora 12:00, iar festivitatea de premiere va avea loc după sosirea ultimului concurent. Coordonatele locului de start: N 45 22.395’
E 24 37.011’.
 
Constantin PAŞOL
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*