default-logo

CCI Bucuresti – octombrie 2018

România începe un nou ciclu de dezvoltare, iar țara noastră are nevoie de un nou mare proiect. Acesta poate fi construirea unei clase mijlocii solide, bazată pe antreprenoriat. Viitorul aparține unei economii a ecosistemelor antreprenoriale, bazată pe tehnici colaborative care au la bază punerea în comun a resurselor intelectuale și materiale. Având în față această perspectivă, dorim să creăm noi oportunităţi de afaceri pentru membrii noştri, oferindu-le asistență pentru dezvoltare.
Pentru că anvergura unei instituții este dată de amprenta pe care o lasă asupra societății, noi, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, folosindu-ne de capacitatea recunoscută de dialog între mediul de afaceri şi autorităţi, susținem comunitatea de business în încheierea de noi parteneriate, oferindu-i vizibilitate la nivel național și internațional.

Prof. Univ. Dr. Sorin DIMITRIU
Președintele CCI București

Miercuri, 31 octombrie 2018, vă dăm întâlnire la o nouă ediție a Topului firmelor din București, care se va desfășura începând cu orele 18:00 la Hotel Intercontinental din Capitală (Sala Rondă).
Este seara campionilor în business și cel mai bun prilej de networking cu cei mai de succes manageri și antreprenori din Capitală.
Participați, faceți-vă cunoscută afacerea, întâlniți-vă potențialii parteneri de afaceri !
Vă așteptăm!

Echipa CCIB

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.