default-logo

Despre Bibliile satanice, care induc în eroare şi redau blasfemic „Cuvântul lui Dumnezeu”

    Biblia este o carte cu adevărat revelatoare, pentru orice persoană, indiferent de vârstă, de religie, de pregătire, de preocupări, de concepţia sa despre viaţă, şi indiferent dacă o citeşte ca pe un act de cultură generală, ca pe o călăuză (ca pe un îndrumar în viaţă) sau că simte nevoia de apropiere faţă de Dumnezeu.

Unor indivizi satanici, fără credinţa în Dumnezeu, le-a încolţit în minte gândul luciferic de a pirata numeroase biblii, bine traduse, unele chiar foarte bine, și de a le prezenta pe Internet, în format electronic, cu numeroase și grave erori de scriere, în special fără diacritice, cu cuvinte scrise greşit, ceea ce face ca respectivele biblii să inducă în eroare, să redea deformat, eronat „Cuvântul lui Dumnezeu”, acestea fiind o blasfemie, o defăimare a celor sfinte, a religiei, a divinității, a dogmelor, a obiectelor de cult și a sentimentelor religioase ale milioanelor de credincioşi.

Despre aceste biblii satanice, care induc în eroare şi redau blasfemic „Cuvântul lui Dumnezeu”, este vorba în acest material, ce poate fi găsit la adresa: https://issuu.com/doina_dragut/docs/n._grigorie_lacrita_-_despre_bibliile_satanice__ca?fbclid=IwAR33cb4TnmT2LlBeLSwxxy5Ou1E7gCmJ61haa2pr8BYAu5eSWBkGgpOzuNgConf. univ. dr. N. Grigorie Lăcriţa

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.