default-logo

UZPR prima zi la Târgul Internaţional Gaudeamus

A 24-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură, se desfăşoară în perioada 14-18 noiembrie 2018, în Pavilionul Central Romexpo din capitală, reunind peste 300 de expozanţi, care propun circa 900 de evenimente editoriale şi profesionale.

Ediţia din acest an stă sub semnul mai multor aniversări: Centenarul Marii Uniri şi al Primului Război

Mondial, 90 de ani de Radio România, 25 de ediţii ale Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură. Preşedintele de onoare al ediţiei din acest an este acad. Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România este prezentă, în premieră la acest târg, cu un stand al editurii UZPR. Volume de proză și poezie, reviste și ziare editate sub egida UZPR, semnate de importanți ziariști ai momentului, vor fi lansate în prezența autorilor.

 

În primele ore ale târgului, la standul UZPR a avut loc prezentarea volumului “Povestea unui steag tricolor 1918”, de Ioan Ion Diaconu (regretatul realizator al emisiunii radio “Memoria Pământului Românesc”), ediția a II-a, îngrijită de Mădălina Corina Diaconu, membru UZPR.

Programul de vizitare a târgului este zilnic, între orele 10,00 şi 20,00. Accesul publicului în incinta târgului se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată şi suportul pentru Tombola Gaudeamus.

 

 

Program stand UZPR – Joi 15 noiembrie 2018:

Ora 18, oo –  Viața ca un spectacol de Viorel Popescu

Invitați:  Dragoș Șeuleanu și Ducu Bertzi

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*