◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Cine conduce lumea? Ființe non-umane, de origini terestre, conduc lumea de mii de ani

Karen Hudes, un economist celebru, care a lucrat pentru Banca de Export-Import a SUA între anii 1980 și 1985, a oferit un răspuns incredibil la întrebarea: Cine conduce lumea? Este vorba despre niște entități non-umane, așa cum le-a numit economistul, care conduc lumea din umbră de mii de ani.

Cine conduce lumea?

Karen Hudes a studiat dreptul la Universitatea Yale și economie la Universitatea din Amsterdam și a fost angajata Băncii de Export-Import a SUA între anii 1980 și 1985 și se pare că atunci a fost momentul în care a aflat numeroase dinrte secretele omenirii. Aceste secrete sunt ținute departe de ochii publicului larg pentru a nu distrage atenția și pentru a nu se modifica modul precar în care trăiește omul.

În acest interviu, Hudes susține că a fost dată afară din Banca respectivă pentru că a aflat marele adevăr. Femeia susține că lumea este condusă din umbră de o entitate ciudată pe care o numesc „Papa Negru”  și că această entitate nu este umană. Această entitate nu este extraterestră și se pare că există pe Terra încă de la începuturile civilizației umane.

Specia din care face parte Papa Negru

Aceste entități nu sunt extraterestre (ci urmașii unei specii ce venea din Tiamat, înainte de distrugerea acestei planete acum 12.500 ani=conform Corey Goode și alte surse personale), ci o specie de ființe relativ umane cu o înaltă dezvoltare tehnologică (dezvoltată având la bază cele două mari nave-mamă descoperite în Antarctica, despre care vorbește Corey Goode, și care se menține în mare secret de Toți Ceilalți), cu un ridicat coeficient intelectual și fără capacitate creativă și/sau emoțională.

Din cauza acestei structuri ciudate, aceste ființe au un singur scop. Să controleze sau să manipuleze omenirea în direcția dorită de ei, fără a avea nicio remușcare. Este imposibil ca să te gândești la cineva sau ceva dacă nu este capabil de niciun sentiment.

Băncile controlează economia

Referindu-se la un studiu elvețian din 2011 publicat în revista Plos One privind rețeaua globală de control corporativ, Karen Hudes a subliniat că un mic grup de entități, în special cele situate în instituțiile financiare și băncile centrale, exercită o influență imensă asupra economiei internaționale.

„Ceea ce se întâmplă cu adevărat este faptul că resursele lumii sunt dominate de acest grup”, adăugând că „coruporii corupți ai puterii” au reușit, de asemenea, să domine mass-media. „Ei au permisiunea să facă acest lucru”. Media, televiziunea și radioul sunt controlate de acest grup, numit Kabal-Illuminati. Ele sunt ca „reptile”, nu au capacități creative sau emoții. Ei țin controlul omenirii, iar Terra este o închisoare.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *