default-logo

Invitație parteneriat media – Elite Business Women

Elite Business Women – cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România – are onoarea de a vă invita să ne fiți PARTENER MEDIA al Galei Women on Top Extreme, care va avea loc în București, la Diamon Club, în data de 16 mai 2019, începând cu ora 18.30.
Invitații de onoare și speaker-ii evenimentului sunt: Uca Marinescu (femeie explorator din România care a atins Polul Nord), Roxana Ciuhulescu (practicant sport extrem), Laura Badea și Ana Maria Brînză (multiple campioane olimpice la scrimă), Andreea Liptak Spiridon (filantrop), Sergiu Neguț (investitor și decan al Maastricht School of Management din România).
În cadrul Galei, la care vor participa femei-antreprenor de top din România, vom auzi cele mai întortocheate drumuri către succes, povești de viață ale unor oameni foarte talentați, dar care au încercat mereu și mereu să găsească motivații pentru noile lor proiecte. Panelul Women On Top Extreme pune în valoare femei care, prin ceea ce fac, mai ales într-o lume în care barbaţii deţin supremaţia, reuşesc să fie de top: Medici, Aviatori, Artişti de Operă, Sportive etc.
Primul fond privat de investiții pentru femeile antreprenor
În cadrul Galei Women on Top Extreme lansăm Elite Business Women Affiliate Program & Elite Business Women Investment Fund, primul fond de investiții privat dedicat femeilor antreprenor, de la femei antreprenor pt femei antreprenor. Pentru că ne propunem că împreună să creștem segmentul IMM din România & global! Din 650.000 de companii în RO, doar 40.000 sunt profitabile, cu toate acestea atât în România cât și în Europa, economia este sustinută 95-97% de sectorul IMM .
Am fi extrem de onorați să acceptați propunerea noastră de a fi partener media, astfel încât să introducem logo-ul dvs. pe afișul evenimentului. Așteptăm răspunsul dvs. prin e-mail bianca.tudor@elitewomen.org sau prin telefon – 0733943787.
Cine este Elite Business Women?
Elite Business Women a pornit, iniţial, ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee, s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 8.000 de membre şi graniţele ţării.
Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.
La ora actuală, ELITE Business Women organizează conferinţe şi cursuri de training în domeniul antreprenoriatului, în ţară şi în străinătate, iar de 3 an compania ajută alte firme conduse de românce să îşi extindă afacerea în Europa, prin evenimente de networking organizate în Portugalia, Belgia, Italia şi Marea Britanie.
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.