Centenarul UZPR, marcat de prestigioasa publicație “Lumea epigramei”

Prestigioasa publicație “Lumea epigramei”, revistă independentă a epigramei românești de pretutindeni, ne-a surprins plăcut dedicând ediția sa din luna februarie Centenarului UZPR.

La inițiativa cunoscutului grafician Nicolae Ioniță, membru fondator al Filialei Prahova UZPR, revista condusă de Viorel Martin – director și Nicolae Bunduri – redactor-șef publică în numărul din luna februarie mai multe caricaturi pe tema libertății presei realizate de artiști din țară și străinătate. Astfel, printre lucrările publicate de “Lumea epigramei” se numără caricaturi realizate de graficieni cunoscuți din țări cu tradiție în domeniu precum Belgia, Ucraina, Marea Britanie sau Serbia.   

“Redactorul revistei noastre, domnul Nicolae Ioniță, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, ne-a reamintit că la 11 ianuarie 2019 Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a împlinit 100 de ani de existență și ne-a trimis un grupaj de caricaturi selectate din expoziția internațională deschisă cu acest prilej la Filiala Prahova a UZPR-ului. Publicăm desenele în acest număr și urăm breslei jurnaliștilor multă sănătate și mari succese în nobila lor misiune! La mulți ani!” – ne urează colectivul redacțional al publicației “Lumea epigramei”, cărora, firește, le dorim la rândul nostru multe realizări, pe măsura calității incontestabile a redacției și colaboratorilor acesteia.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.