◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Anii 80. În Statele Unite, a fost creată o flotă spațială secretă

La sfârșitul anilor 1980, în Statele Unite a fost creată o flotă spațială secretă sub denumirea de „Solar Ranger”, proiect care a fost dezvoltat în 8 baze militare unde s-au creat mai multe nave spațiale. Aceste informații au fost furnizate de Dr. Kurt. Boylan într-un interviu.

Flota spațială este sub control

Flota spațială este sub controlul Marinei SUA, operațiile în spațiu sunt gestionate de Comandamentul de Operațiuni Nationale din SUA și NASC, cu sediul în Dahlgren, Virginia, unde lucrează angajații 300. Flota Solar Ranger utilizează o echipă de ofițeri, a căror pregătire a avut loc în prestigioasa echipă de lucru pentru spațiul special 6206 – P. În plus, toți au absolvit Institutul Maritim Postuniversitar din Monterey, California, și au o diplomă de master în Space Systems, în conformitate cu Dr. Kurt. Boylan.

Având în vedere poziția sa tehnologică avansată, Statele Unite au fost împuternicite ca „Națiune de Pază” să joace un rol principal în asigurarea securității spațiale a Pământului. Această misiune de asigurare a securității spațiale include două lucruri:

  • Una dintre sarcinile flotei spațiale este de a împiedica statele sau grupurile teroriste să folosească în mod fraudulos spațiul pentru a ataca una sau alte țări.
  • A doua parte a misiunii este de a împiedica activitățile unui grup secret care controlează elita globală, așa-numitul grup „Cabalistic”.
Spațiul trebuie să rămână liniștit

În același timp, majoritatea personalului navei și personalul de explorare din flota spațială Solar Ranger sunt americani, dar există și unii membri ai echipajului din Regatul Unit, Italia, Canada, Rusia, Austria și Australia. În plus, Comunitatea spațială este autoritatea supremă în spațiu. Programul nu are jurisdicție și nu interferează cu problemele de pe Pământ și nici nu implică activități umane în atmosfera Pământului. Aceasta este jurisdicția guvernelor respective ale fiecărei țări, asupra spațiului aerian de pe teritoriul lor.

Misiunea navei spațiale Solar Ranger este doar de a menține spațiul în pace și fără activități ilegale în spațiu, cum ar fi testarea rachetelor balistice intercontinentale nucleare sau influențarea naturii. Mandatul rangerilor împiedică elita secretă Cabalistică să exploateze spațiul pentru agenda lor actuală – dominația, controlul, intimidarea și exploatarea.

Acuzație

Când britanicul Gary McKinnon a spart acum câțiva ani serverele de comandă spațială din SUA și a aflat de existența „ofițerilor spațiali” și crearea unei flote stelare, el a fost acuzat că a comis „cel mai mare atac asupra calculatoarelor militare din toate timpurile”. El a fost amenințat cu o sentință de închisoare de până la 70 ani, după eliberarea sa din Marea Britanie în SUA.

Cu toate acestea, încercarea unui proces pentru faptele lui McKinnon în fața unei instanțe publice ar include mărturia sa cu privire la faptele secrete menționate mai sus. Avocatul său putea să-i numească pe oficiali guvernamentali să depună mărturie sub jurământ despre escadrila cosmice. Acesta este motivul principal pentru care cazul hackerului nu a mai fost mediatizat.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *