◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Cele mai de preț secrete ale Vaticanului! Sunt ascunse cu orice preț

Patrik Delsaut este jurnalist și autorul unei cărți intitulate Oameni și extratereștri. Cartea se bazează în bună parte pe confesiunile unui preot iezuit pe nume Barbato care a lucrat mai mulți ani la Vatican.

Pe lângă studiile teologice, Barbato are o licenţă în fizică, motiv pentru care a fost cooptat într-un grup de lucru pe care îl numește mai special. Proiectul la care a lucrat s-a numit Secretum Omega. În prima parte a discuţiei, Barbato vorbește despre finanţarea de către Vatican a unei sonde spaţiale, executată în cel mai mare secret de compania Lockheed Martin.

Sonda era dotată cu camere infraroșu sofisticate și funcționa cu ajutorul unui sistem de propulsie electromagnetic. Sondă spaţială a fost fabricat în Nevada, la bază militară Zona 51 și plasată în orbita în anul 1990, cu ajutorul unui aparat hipersonic de tip Aurora.

Imaginile captate de sondă spaţială au relevat faptul că în sistemul nostru solar se produc multe anomalii, cauzate de apropierea unui obiect extrem de masiv. Soarele, planetele, sateliţii prezintă anomalii greu de explicat de oamenii de știința.

Printre aceste anomalii se număra activitatea Soarelui care este extrem de puternică, intensificarea furtunilor pe suprafața lui Jupiter și apariţia unor pete roşii.

Conform opiniei lui Barbato, SUA au confiscat toate informațiile cu privire la existența masivului obiect care a fost numit planeta X.

Barbato susţine că Vaticanul deține probe cu privire la primul contact pe care omenirea la avut cu extratereștrii, în timpul mandatului preşedintelui Eisenhower. În arhivele Vaticanului exista o corespondenţa între Papa și președintele Eisenhower cu privire la acest contact.

Extratereștrii, entităţi dintr-un alt plan dimensional

Vaticanul a fost interesat de existența și contactul cu extraterestii. În anul 1963, Papa are o lungă discuție cu George Adamski, un american care a intrat în contact cu extratereștrii.

Adamski susţinea că extratereștrii sunt entităţi transmorfe, formate din energie mentală pură care pot lua orice formă fizică.

La scurt timp după aceste discuții, Vaticanul a amplasat în Alaska, un radiotelescop de ultima generație.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *