Invitaţie la Conferinta Focus Bucureşti

Avem plăcerea de a vă invita joi, 10 mai, la ora 9:30 (înregistrarea de la ora 9:00), la prima ediție a Conferinţei „FOCUS BUCUREŞTI: dezvoltare urbană, economie, mobilitate”, care va avea loc în Aula Carol I de la etajul II al Palatului CCIB din Strada Ion Ghica nr. 4, sector 3.
Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, reunește reprezentanți ai comunității de afaceri a Capitalei, precum și oficiali din administrația centrală și locală, pentru a clarifica problemele apărute în relația autorități – mediul de afaceri și pentru a identifica soluții și bune practici menite să transforme Bucureștiul într-o metropolă modernă a business-ului românesc.
Vom aborda, în compania invitaților noștri, teme de interes major pentru comunitatea de afaceri bucureșteană precum: infrastructura de transport și mizele economice, București Smart City, accesul operatorilor economici la serviciile publice, pentru rezolvarea problemelor administrative si fiscale. De asemenea, evenimentul constituie un excelent prilej pentru participanți de a interacționa cu vorbitorii prezenți la conferință.
Manifestarea face parte din Programul de evenimente speciale 2018 dedicate aniversării a 150 de ani de la înființarea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București.

În speranţa ca veţi da curs invitaţiei noastre, vă mulţumim anticipat şi vă rugam sa confirmaţi participarea la adresa de email cristina.serbanescu@ccib.ro sau la tel. 0730 990 764, Cristina Şerbănescu.

Biroul de Presă al CCIB

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.