◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

Jacqueline Cristian confirmă forma excelentă de la Fed Cup și triumfă într-un turneu ITF

Jacqueline Cristian se afla în mare formă în această perioadă din cariera sa și după jocurile bune făcute la Fed Cup în tricoul României, în meciul de baraj contra Rusiei, a câștigat un trofeu ITF în Slovacia. Tot duminica, pe lângă Cristian, și o altă tenismenă româncă a triumfat într-un turneu de același tip.

În marea finala a turneului ITF cu premii în valoare totala de 25.000 de dolari de la Trnava, Slovacia, Cristian, 198 WTA la 21 de ani, a profitat de abandonul adversarei sale Sofya Lansere din Rusia, la scorul de 6-1, 4-2 pentru româncă.

Cristian era favorita 4 în Slovacia, iar acum putem spune ca acest trofeu înseamnă al 10-lea titlu ITF al carierei pentru românca.

3935 de dolari a primit Jaqueline pentru trofeul din Slovacia, iar Cristian va urca pana pe poziția 171 în rankingul WTA, după ce o va depăși pe Varvara Lepchenko.

De cealaltă parte, Ilona Ghioroaie s-a impus în finala turneului ITF de la Monastir din Tunisia, turneu cu premii in valoare totala de 15.000 de dolari. In finala, ea s-a impus in fata Mariei Timofeeva din Rusia, scor 7-5, 6-1, ea fiind favorita 2 a competiției.

Si Ilona are 21 de ani, fiind însă clasata mult mai jos fata de Jacqueline, pe locul 482 în lume.

Cristian si-a confirmat astfel forma excelenta de săptămâna trecută de la Fed Cup, acolo unde a învins locul 38 mondial WTA, Veronika Kudermetova, scor 2-0 (7-5, 6-3). La dublu însă, în meciul decisiv, a pierdut alături de buna sa prietena Gabi Ruse, iar Romania a fost învinsă de Rusia în barajul de calificare la turneul final al Fed Cup.

ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *