default-logo

În curând pe ecrane, filmul „Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie”

Începând cu 25 martie 2022, pe marile ecrane va apărea filmul „Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie ”, distribuit de Vertical Entertainment.
Este primul film românesc fantastic de familie realizat în ultimii 30 de ani, dedicat atât celor mici, cât și întregii familii, cu un impact imediat asupra calității vieții altor oameni.
Filmul este inspirat din fapte reale, ilustrând povestea Marei și a prietenilor ei, aflați într-o aventură care duce în lumea amintirilor din copilărie a lui Ion Creangă.
Povestea este încărcată cu emoție, aventură, umor și speranță, celebrând în mod artistic valoarea fiecărei clipe și bucuria vieții.
Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie este regizat de Andrei Huțuleac iar scenariul este semnat de Mihai Mănescu (lector univ.dr.la Facultatea de Arte a Universității Hyperion), Matei Dima și Andrei Huțuleac.
Din distribuție fac parte: Maya Noelle Prediger, Teodor Corban, Matei Dima, Cosmin Nedelcu Micutzu, Grigorie Silișteanu, Ada Condeescu, Corneliu Ulici, Irina Margareta Nistor și mulți alții.
Filmul este un produs multimedia complex, fiind însoțit de o carte publicată la Editura Humanitas, scrisă de scenaristul Mihai Mănescu, o caravană, un hit muzical semnat The Motans – Supererou, cu implicarea și susținerea celor mai iubiți influenceri din România.
Filmul are și o componentă caritabilă, încasările urmând a fi donate în totalitate Fundației HOSPICE Casa Speranței, pentru serviciile gratuite de îngrijiri paliative, pe care le oferă pacienților adulți și copiilor care suferă de un diagnostic incurabil.Mai multe detalii despre proiect pot fi regăsite pe https://copaculdorintelor.ro/ sau pe Social media: Facebook, Instagram, Tik Tok.
Acest proiect a fost inițiat de Mihai Mănescu (scenarist și producător), lector universitar de scenaristică în cadrul Facultății de Arte a Universității Hyperion din București, implicând în procesul de producție mai mulți studenți și absolvenți ai Facultății de Arte Hyperion – specializările actorie sau regie de film-tv:
Diana Tendeleu – Coordonator Producție (absolvent regie film);
Ilinca Tudorache – Asistent Regie (2nd AD) (absolvent regie film);
Bianca Roiu – Asistent Producție (student regie film an III);
Alexandra Jarcău – Coordonator figurație (student regie film an III);
Liviu Octavian Vasile – Asistent Producție / Fotograf platou (student regie film an III).
Pe parcursul filmărilor s-au alăturat echipei: Luigi Candido, Vasile Marandici , Cosmin Ștefan și ei absolvenți ai Facultății de Arte Hyperion.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*