◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Concert de Florii la Biserica „Sfânta Vineri” Pitești

Corala bărbătească „Dumitru Georgescu Kiriac” din Pitești îi invită pe iubitorii muzicii de calitate la un concert de Florii în biserică.
Concertul de Florii are loc în ziua de Florii, duminică 17 aprilie de la ora 19,00 la Biserica „Sfânta Vineri” din Pitești.
Concertul cuprinde un repertoriu bogat cu muzică corală, cu piese specifice sărbătorilor pascale, dar și piese instrumentale de mare popularitate la vioară și nai. Interpretează tinere talentate precum Sofia Butaru și Tiberiu Grancea la vioară și Mădălina Lupu și Elisa Uță la nai, toți de la Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești. Nu lipsește nici muzica internațională cu soprana Andra Bivol Costea dar și tinere de la Liceul Lipatti precum și soliștii Coralei Kiriac,soprana Daniela Hodojeu și tenorul Marian Coman.
Surprizele concertului mai cuprind și interpretări ale unor tinere voci de soprane de la OMega Lipatti Orchestra,(orchestra mare), coordonate de profesoarele Andra Bivol Costea și Camelia Clavac de la clasele de canto clasic ale prestigioasei instituții de învățământ. La toate acestea se adaugă și muzică interpretată la vioară, viola, flaut și saxofon. Acompaniază la pian, profesorul Titi Radu. Dirijor și aranjament muzical, profesor Silviu Deaconescu.
Evenimentul este organizat de Asociația Culturală „D. G. Kiriac” împreună cu Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Parohia „Sfânta Vineri” din Pitești.
Intrarea este liberă.

Constantin PAŞOL / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *