◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

OBIECTE MALEFICE

Annabelle Comes Home este titlul unui film american care va intra în istorie, în primul rând, prin o serie de întâmplări neobişnuite care s-au petrecut în timpul filmărilor. Membrii echipei tehnice, producătorul, regizorul, actorii, au fost martori la unele întâmplări care țin de paranormal.

Aparatura utilizată la filmări nu mai funcționa în mod inexplicabil, în momentul în care o anumită persoană, jurnalist, se afla pe platoul de filmare. Într-o altă situație, un pian care făcea parte din decor, începea să cânte fără ca cineva să îi atingă clapele.

Una dintre eroinele filmului este Mckenna Grace, o fetița în vârsta de 12 ani, care într-o dimineața, a constatat că pe suprafața corpului i-a apărut un semn cu formă de triunghi. O altă situație se producea în momentul în care se afla pe platou când se aprindeau luminile. Grace avea o puternică hemoragie nazală și era nevoie de intervenţia medicului.

Fenomene inexplicabile au continuat să se producă și în rulotă pe care o ocupa. Energia electrică nu mai funcționa, ușa și ferestrele se deschideau fără să fie atinse.

Annabelle Comes Home este un film inspirat din realitate. Povestea începe în anul 1970, atunci când o mamă cumpăra fiicei sale, Donna, la mâna a două o păpușa. Donna a observat că păpușa sta în poziții diferite fără ca cineva s-o atingă sau o găsea în locuri diferite.

Mama Donnei a apelat la un medium care susţinea că fantoma unei fete este prinsă în ciudată păpușa. La scurt timp, Donna a găsit în casa bilete pe care era scris ajută-mă. Totul a culminat în momentul în care prietenul Donnei a fost atacat violent de păpușa.

A fost chemat un preot pentru a exorciza păpușa, dar acesta a refuzat motivând că nu este o fiinţă umană. Păpușa a fost închisă într-o cutie și depusă la un muzeu din New England.

Chiar și preotul a trecut printr-o situație dramatică. După refuzul de a exorciza păpușa, frânele mașinii cu care circulă nu au mai funcționat, preotul fiind la un pas să-și piardă viața.

Filmul despre care am vorbit s-a inspirat din această poveste, iar păpușa a făcut parte din recuzită. De-a lungul timpului, s-au produs multe întâmplări paranormale în jurul unor obiecte care au fost considerate malefice. Unul dintre aceste cazuri l-a avut ca protagonist pe Sotiris Charalambous, pictor stabilit în Londra.

Pictorul și-a cumpărat o casă și printre obiectele la care renunţase proprietarul casei se afla și o oglindă foarte veche. Pictorul a recondiţionat-o și a aşezat-o pe un perete din sufragerie. Pictorul a relatat că vedea în oglinda umbre negre sau lumini care pâlpâiau, avea insomnii și se simțea vlăguit. În una din zile, și-a descoperit casa răvăşită. A fost momentul în care a hotărât să renunţe la oglindă. Aceasta a fost vândută cu o sumă record, peste 20000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *