default-logo

ROMÂNIA – Genialitatea și antrenarea geniilor. Interviu cu profesorul Florin Colceag

Cu toate că învățământul românesc este în picaj, condus parcă de o mână nevăzută spre o zonă în care să nu mai poată produce decât mediocritate și incompetență, cu toate că grija zilei de mâine ia șansa multor tineri de a se realiza în domeniul în care au vocație, cu toate că multe minți luminate iau calea exilului, pentru a-și împlini visele… CU TOATE ACESTEA, elevii români continuă să câștige olimpiadele internaționale, iar inventatorii români se întorc cu nenumărate premii de la saloanele internaționale de inventică.

Această situație este o demonstrație evidentă a faptului că acest popor are un potențial extraordinar, un potențial care, dacă ar fi susținut și valorificat în mod responsabil de statul român, ar ridica România din genunchi.

Despre genialitate, antrenarea geniilor și potențialul genetic al românilor, vorbim astăzi în emisiunea de ma jos, împreună cu domnul prof. Florin Colceag, doctor în economie, specialist în modelare matematică şi preşedinte al Institutului Român pentru Studii şi Cercetări Avansate Gifted Education.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
Departamentul de Jurnalism și Comunicare

Prof. Florin Colceag

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*