◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Ce a declarat Simona Halep după calificarea în finala de la Praga! Reacție surprinzătoare la adresa Irinei Begu

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Praga, după ce a învins-o pe Irina Begu, scor 7-6 (2), 6-3. A fost un succes facilitat și de problemele medicale ale Irinei, care a mai jucat un meci în cursul zilei de sâmbătă. La finalul partidei, Simona a dat dovadă de mult fair-play și a recunoscut că Begu ar fi putut opune mult mai multă rezistență dacă era odihnită. În plus, locul 2 mondial a surprins și a spus chiar că adversara ei a fost cea care a dominat jocul în primul set.

Simona Halep a lăudat-o pe Irina Begu după meciul din semifinale. Urmează Elise Mertens pentru titlul 21 în WTA

„Cred că m-a ajutat acel time-out medical pe care l-a cerut Irina. Ea juca foarte bine în acele momente, domina jocul. De data asta a fost obosită, dar mereu este dificil să joci împotriva ei. Probabil a fost mai obosită ca mine în setul doi, dar am jucat și eu destul de mult.

Uneori este bine să joci meciuri lungi, dar alteori nu. Este foarte bine să joc finală la primul meu turneu. Este mereu dificil să joci în finală, dar eu voi da totul pentru a câștiga. Sper să mă recuperez la timp pentru meciul de mâine”, a declarat Simona Halep la finalul partidei cu Irina Begu.

În ultimul act al turneului WTA International de la Praga, Simona Halep o va înfrunta pe Elise Mertens, din Belgia. Este primul cap de serie care apare în calea româncei. Mertens, favorită 3 la Praga, a înfruntat-o de patru ori pe Simona și a ieșit învinsă în trei dintre ocazii. Ultimul meci direct a fost la Australian Open, unde Halep s-a impus cu un dublu 6-4. Au mai fost victorii în minimum de seturi pentru Simona Halep și la Roland Garros și Madrid, ambele în 2018. Iar Mertens a învins-o pe Halep în finala de Dubai, din 2019.

playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *