default-logo

TeleMoldova Plus a primit licenţa audiovizuală naţională

Televiziunea TeleMoldova Plus a primit, în cadrul şedinţei CNA, acordul pentru modificarea zonei de difuzare a licenţei din zona regională în naţională şi internaţională (Republica Moldova). Până în prezent, TeleMoldova Plus avea licenţa pentru 15 judeţe (Iaşi, Neamţ, Suceava, Botoşani, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Tulcea, Brăila, Constanța, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Ilfov) şi Bucureşti.
Potrivit media-max.ro, profilul televiziunii TeleMoldova Plus este generalist iar formatul de difuzare SD şi HD.
Reprezentantul postului, Petru Frăsilă, a declarat, în şedinţa CAN, că se doreşte ca televiziunea să devină prima televiziune privată naţională din Iaşi. Vor fi abordate subiecte alături de filialele din întreaga ţară.
Dorina Rusu, membră CNA, a întrebat ce anume justifică transformarea licenţei în zona de difuzare naţională, ce se aduce nou într-o piaţă aflată într-o continuă schimbare. Reprezentantul postului a menţionat că, deşi ratingul nu va fi foarte ridicat la început, vor încerca să creeze o platformă de bun simţ, de educaţie, de dialog cu cei care au ceva de spus.
Ionel Palar, membru CNA, a menţionat că TeleMoldova Plus este un exemplu de bune practici datorită faptului că nu prea apare la capitolul sancţiuni şi că este vorba de o televiziune care a crescut natural, pas cu pas, care nu are în spate niciun sponsor senzaţional. De asemenea, a lăudat televiziunea pentru conţinutul educativ difuzat.
Răsvan Popescu, membru CNA, a declarat că televiziunea se vede deja în diverse zone ale ţării, cât şi în Republica Moldova, astfel încât această solicitare de modificare a licenţei este mai mult o constatare.
Foto: YouTube

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*