◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Recomandări Fest(in) pe Bulevard, ziua a șaptea

Cea de-a șaptea zi de Fest(in) pe Bulevard debutează cu un spectacol care ne vorbește despre lucruri simple și complicate în același timp: iubire, părinți și copii, alegeri. La doi pași de Mullingar, în regia lui Cristi Juncu, cea mai nouă producție a Teatrului Nottara, începe la ora 18.00, la Sala George Constantin. Zilele însorite nu trebuie irosite, pentru că nu sunt multe, crede Rosemary, protagonista spectacolului nostru. Așa că îl invită pe Anthony, protagonistul spectacolului nostru, la o plimbare. Deși cred, ca și Rosemary, că zilele senine nu trebuie irosite, eu, regizorul spectacolului nostru, n-am să vă invit la o plimbare, ci la teatru. Pentru că povești de dragoste precum cea dintre Anthony și Rosemary nu sunt multe. (Cristi Juncu)

De la ora 20:30, la Teatrul Țăndărică, spectatorii sunt invitați în spatele cortinei. Nu fizic, cu prin intermediul spectacolului Schimb urgent… trei surori, regia: Lucian Sabados, o dramă care dezvăluie lumea din spatele cortinei, viața unui teatru în interiorul său, precum și frământările care apar într-o societate supusă unor schimbări periodice. Spectacolul propune o poveste de mare actualitate politico-socială, un capitol de istorie recentă, o dramă care se urmărește cu sufletul la gură, având ca fundal spațiul unui teatru academic rus, înainte și după glasnost. Asemănările cu destinul artelor spectacolului din România de după Revoluția din 1989 sunt frapante și creează o emoție puternică, atât pe segmentul comic, cât și pe cel de dramă.

Tot de la ora 20.30, pe Sălii Horia Lovinescu a Teatrului Nottara, începe spectacolul Totul despre femei. Producția Teatrului Clasic Ion Slavici din Arad, are o structură inedită, în cadrul căreia cinci povești de viață – toate despre femei – alternează și interacționează. O poveste este despre două surori care au întrerupt orice legătură din cauza unui bărbat pe care amândouă l-au iubit, între ele fiind mama lor, rămasă singură. Cea de-a doua poveste este despre alte două femei extrem de apropiate, până în momentul în care în relația lor intervine o criză, din cauza unei a treia femei care apare în viața lor. Mai sunt, apoi: povestea unor secretare care lucrează la aceeași firmă, cea a trei fetițe care merg împreună la aceeași grădiniță și cea a trei bătrâne din același azil. Din distribuție fac parte: Angela Petrean Varjasi, Mariana Tofan, Roxana Sabău.

Informaţii şi alte materiale despre Festivalul Internaţional de Teatru FEST(in) pe Bulevard se găsesc pe site-ul www.festinpebulevard.ro. Pentru programul integral al spectacolelor Teatrului Nottara, vă rugăm să accesați site-ul Nottara: www.nottara.ro.

 

Cristina Sava – Senior PR Specialist

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *