default-logo

Parteneriat al UZPR pentru „Învățătură și virtute”

Facultatea de Știinte Politice, Litere și ComunicareUniversitatea Valahia din TârgoviȘte  și Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România au consimțit la semnarea unui Protocolul de colaborare. În acest Acord , printre altele, se menționează :

  • Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR) va asigura, la cerere, prezența unor membrii cu îndelungată experiență jurnalistică la întâlniri cu studenții și cadrele didactice prin intermediul unor conferințe, dezbateri, mese rotunde și alte forme de contact convenite între părți.
  • Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR) va înlesni vizitarea de către studenții de la specialitatea Jurnalism a unor redacții bucureștene din mass media.
  • Facultatea se angajează să asigure mijloace logistice necesare pentru realizarea întâlnirilor cu membrii marcanți ai UZPR și cu conducerea Uniunii.
  • Prin acest Protocol se vor face primii pași spre o activitate concretă, îndreptată spre preocuparea uniunii, de a avea o relație mai apropiată, dar și eficientă, cu tinerii care își îndreaptă preocupările spre profesionalizarea  în  jurnalism.

 

Departamentul de comunicare

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*