default-logo

GALA „GREEN WOMAN” A PREMIAT FEMEILE ANULUI

EDIȚIA A III-a | 15 DECEMBRIE 2021 | BUCUREȘTI

Singura femeie din Guvern și prima femeie primar al Capitalei, alături de femeia care conduce cel mai solicitat serviciu de urgență din România, precum și femei aflate în funcții cheie ori de conducere, cu activități de peste 30 de ani, dar și una dintre cele mai de succes tinere avocate din Barou, toate sunt laureatele din 2021 ale galei “Green Woman”.
Astfel, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, Gabriela Firea și managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu au primit recunoașterea unui juriu de 50 de femei, la gala “Green Woman” 2021. Personalități feminine laureate sunt, de asemenea: Ada Hausvater (directorul Teatrului Național din Timișoara), Alessandra Stoicescu, Ana-Maria Vătămanu (președinte Fundația pt. Dezvoltare Durabilă Constanța), Doina Vornicu (președinte CEZ), Eli Lăslean (creator de modă), Felicia Iordache (specialist în comunicare), Florentina Opriș (promotor al sportului și realizator TV), Minodora Ilie (președinte Fundația Omenia), Sandra Olănescu (tânără avocată specializat în dreptul concurenţei și dreptul proprietăţii intelectuale) și Simona Man (secretar de stat).
Printre invitații speciali ai evenimentului ajuns la cea de-a treia ediție, s-au numărat ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, omul de afaceri Mohamad Murad, președintele CJ Constanța, Mihai Lupu, precum și cantautorul Andrei Păunescu. „Green Woman” 2021 a fost organizată de Inițiativa Ecologistă Europeană și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.
Evenimentul a fost sprijinit de Kaufland România, CEZ România, LITERA, Cris-Tim, BAT, Alka, CATENA, Norofert Group, Domeniile Urlați, Alexandrion Group, Grand Hotel Phoenicia, Bijuteriile Teilor, Asociația Florarilor din România, Coca-Cola HBC, Phoenicia Grand Hotel, Cofetăria Claus și Glow Labb.
„Mulţumesc şi mă înclin pentru că juriul s-a gândit la mine, şi mai mult, activitatea mea s-a regăsit în obiectivele proiectului. Nominalizarea din cadrul Galei „Green Woman” îmi dă curajul să merg mai departe, să nu mă las copleşită de greutăţi. Pentru mine, atât curajul în politică, cât şi cel în administraţie, a însemnat şi înseamnă în continuare să profit de ocaziile din jurul meu, de eşecuri şi de reuşite – pentru a putea merge mai departe, pentru a avea o contribuţie cu semnificaţie”, a declarat Gabriela Firea.
„A fi green înseamnă a fi întotdeauna cu un pas înaintea vremurilor din toate punctele de vedere. Înseamnă a nu te lăsa copleşit de greutăţi, înseamnă a fi capabil să transformi greutatea într-o provocare”, a transmis organizatorul și gazda evenimentului, Lavinia Șandru.

 

 

 

Despre autor

Lasă un răspuns

*