◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

„Întotdeauna sunt astfel de schimburi contra ei!” Jocul Simonei Halep, descifrat de Belinda Bencic

Belinda Bencic este adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Madrid. Cele două s-au întâlnit în acest an și la Dubai, acolo unde jucătoarea din Elveția s-a impus în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-2. Aceasta va fi a patra întâlnire între cele două, jucătoarea din Elveția conducând cu 2-1.

Nu pot să spun că vor fi schimburi lungi pentru că la Dubai au fost raliuri extrem de disputate. Întotdeauna sunt astfel de schimburi contra ei. Voi încerca să joc la fel cum o fac mereu și să mă concentrez pe jocul meu, pe ce am de făcut. Sper să repet rezultatul de la Dubai„, a spus Belinda Bencic.

Simona Halep a dezvăluit care este atuul în fața Belindei Bencic

Simona Halep este convinsă că partida nu va fi la fel ca cel de la Dubai. Aceasta este prima întâlnire dintre cele două jucătoare pe zgură, suprafață pe care „Simo” este considerată una dintre cele mai bune din lume.

Am jucat contra ei la Dubai, am condus tot meciul, dar n-am reusit să câștig. Bineînțeles, că va fi un meci greu, însă este pe zgură, e altceva. Mă aștept la orice, dar am și încredere că pot câștiga meciul„, a spus Simona Halep, în exclusivitate la Digi Sport.

Simona Halep, evoluție încântătoare împotriva australiencei Ashleigh Barty

Simona Halep a făcut o partidă perfectă împotriva lui Asleigh Barty,  7-5, 7-5,  în sferturile de finală de la Madrid. Graţie calificării în penultimul act de la Caja Magica, campioana noastră are garantată cel puţin poziţia a doua în ierarhia WTA.

Cu 12 victorii consecutive pe zgură, înainte de partida de azi, Simo avea o misiune dificilă, cel puţin pe hârtie. Asta pentru că sportiva din Australia e una dintre cele mai în formă din circuit: avea 11 sucese la rând, ultima înfrângere fiind consemnată în martie, la Indian Wells, contra Svitolinei.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *