◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

MIHAELA BUZĂRNESCU – JULIA GOERGES / Nemțoaica a abandonat la 6-4, 3-6, 4-4 » Tot azi, Miki o va înfrunta pe Naomi Osaka în „optimi” la Roma

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în optimile de la Roma după ce a trecut de Julia Goerges. Nemțoaica a abandonat la scorul de 6-4, 3-6, 4-4, din cauza unei accidentări la pulpa piciorului drept. „Miki” va juca tot azi în optimi, cu liderul WTA, Naomi Osaka, după ora 18:30.

Românca a făcut un prim set bun, în care primul serviciu a funcționat la parametri optimi. Mihaela s-a impus cu 6-4, un prim pas spre obținerea unui succes important.

Setul secund a fost pe dos pentru Buzărnescu. A făcut 4 duble greșeli, iar procentajul pe primul serviciu s-a prăbușit de la 71% la 59%, iar cel de-al doilea, de la 70% la 35%!

Nemțoaica a profitat de acest lucru și a intrat rapid în avantaj, conducând la un moment dat cu 4-0. Deși a avut o răbufnire de orgoliu, Miki a cedat acest set până la urmă, scor 3-6.

În setul decisiv, Miki și-a ridicat procentajul la serviciu și s-a mers cap la cap până la scorul de 3-4 (30-0), când Goerges a cerut intervenția fizioterapetului chiar în timpul ghemului, lucru mai rar văzut. Partida a fost întreruptă pentru câteva momente. Nemțoaica a revenit pe teren cu un bandaj, Miki a reușit break-ul, moment în care Goerges a abandonat.

Mihaela Buzărnescu o va înfrunta tot azi, după ora 17:00, în optimi, pe liderul WTA, Naomi Osaka, cea care a trecut de Dominika Cibulkova, scor 6-3, 6-3.

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *