◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

TEATRUL de REVISTĂ ”Constantin Tănase” București, în premieră la NOAPTEA MUZEELOR 2019 

Sâmbătă 18 mai 2019, începând de la ora 21.30 și până după miezul nopții, vedetele teatrului de Revistă, artiști, instrumentiști și dansatori, vor încânta publicul cu momente artistice, cu povești și povestiri, cu reprize de dans, muzică live, cu expoziții de fotografie și de costum In Memoriam Stela Popescu, Nae Lăzărescu și Cristina Stamate, tururi ghidate și cu o atmosferă unică.

Totodată, în Sala Savoy se va derula proiecția filmului ”Popeasca”, dedicat marii actrițe și realizat de nepoata sa, regizoarea Stanca Radu.

CALEA VICTORIEI 33 – ISTORIA LOCULUI, ISTORIA SUCCESULUI este evenimentul pe care îl propune celebra instituție de cultură și care se dorește a fi o întâlnire de suflet între publicul vizitator și artiștii teatrului.

Sala SAVOY, Calea Victoriei nr. 33

  • Orar: 30 – 00.30

 Pe durata întregului eveniment vor avea loc, simultan, reprize artistice de câte 30 de minute în fața teatrului – pe Calea Victoriei, în foyer și în sala Savoy.

  • Sub genericul ISTORIA DANSULUI, dansatori și balerini profesioniști vor susține demonstrații și sesiuni de inițiere în tainele dansului (vals, tango, give, dans modern s.a.) cu implicarea directă a spectatorilor care vor fi răsplătiți pe loc cu invitații la spectacolele stagiunii 2019.
  • Actorii VASILE MURARU și VALENTINA FĂTU vor prezenta o scurtă ISTORIE a teatrului de revistă, a clădirii de poveste situată pe una din cele mai vechi și mai cunoscute artere ale  Bucureștilor și a celor 100 de ani de când era pusă piatra de temelie a Grădinii „Cărăbuș” și a primului teatru de revistă cu o activitate neîntreruptă de două decenii.
  • Despre ISTORIA SUCCESULUI cu invitat special  ALEXANDRU ARȘINEL, povestind în stilu-i caracteristic, cu vervă , haz și cântec,  despre cei 60 de ani ai săi de carieră și 80 de ani de viață….
  • Sub genericul MUZICA, CEA MAI FRUMOASĂ DINTRE ISTORII, Orchestra Teatrului de Revistă va interpreta șlagăre și melodii din Bucureștii de altă dată, piese îndrăgite de marele public, care fac parte din ISTORIA  muzicii ușoare românești.
  • In foyerul Salii SAVOY, membri ai orchestrei Teatrului vor întâmpina oaspeții cu muzică de café-concert; vizitatorii vor avea ocazia să admire expoziția de fotografie IN MEMORIAM dedicată marilor actori STELA POPESCU, NAE LAZARESCU și CRISTINA STAMATE, dar și o expoziție de costume de scenă ce au aparținut celor care au contribuit la scrierea ISTORIEI Revistei, un gen unic în lume.
  • In Sala SAVOY va fi difuzată proiecția filmului “Popeasca”, un documentar dedicat marii actrițe STELA POPESCU, realizat si regizat de Stanca Radu, care propune publicului un film-portret emoționant despre bunica sa, cu materiale inedite de arhivă, cu interviuri, confesiuni și cu secvențe din spectacole de teatru și film în care a jucat bunica sa. ”Un film despre o Stela Popescu pe care doar cineva care o cunoaște atat de bine ca propria nepoata ar putea-o scoate la iveală”… Simultan, vor avea loc tururi ghidate, prezentările fiind făcute în limba română și limba engleză.

Gazde și amfitrioni vor fi actori ai Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”!

 VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

 Ceaiul și biscuiții, ca pe vremuri, sunt din partea casei!

 

             

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *